Ligging

Op de plaats waar vroeger de Salons Jan Turpin hun cliënteel lieten genieten van de heerlijkste gerechten, rijst nu de unieke residentie Jan Turpin op. De residentie is uitzonderlijk goed gelegen, vlak langs de wandelpromenade aan de vaargeul. Nieuwpoort wordt alom geroemd als de rijzende ster aan zee.

De jachthaven met 2.000 ligplaatsen behoort tot de grootste van Europa. Maar ook zonder zeiljacht is het een gedroomde plek. Om te genieten van de zon op de goudgele stranden, van de mooie winkels, de gezellige terrasjes en restaurants. Nieuwpoort bruist vier seizoenen lang.

De centrale ligging van Jan Turpin brengt het beste van Nieuwpoort binnen wandelbereik. In elke windrichting valt wel iets te beleven.

Concept/architectuur

Alles aan dit gloednieuw appartementspand ademt stijl en zin voor vakmanschap. De architectuur van Residentie Jan Turpin kan absoluut modern genoemd worden, hetgeen in Nieuwpoort dan ook best uitzonderlijk is. Vanuit uw appartement heeft u een panoramisch zicht op de unieke havengeul.

De hogere appartementen kijken uit over de oneindige zee in de verte.  Royale hoogtes van 270 cm in plaats van 250 cm zorgen voor een onovertroffen ruimtegevoel. De grote terrassen lopen drempelloos over in de vloer van de living.

Praktische info

  • Appartementen op het gelijkvloers met tuin.
  • 2, 3 en 4 slaapkamerappartementen beschikbaar, bewoonbare oppervlakte van 60 m2 – 170 m2, met terrassen van 14 m2 – 133 m2.
  • Ondergrondse garages en bergingen beschikbaar.
  • Doorzon appartementen met 2 terrassen.
  • Appartementen beschikbaar op korte termijn.

Beschikbaarheid

jan-turpin_map_new

Jan Turpin

Albert I-laan 68
8620 Nieuwpoort

Verkoopkantoor

Immo Group-S
Lombardsijdestraat 11
8620 Nieuwpoort
+32 (0)58 23 17 80

Wolfgang Baert
wolfgang.baert@immogroup-s.be
+32 (0)477 35 03 53